Overzicht workshops

 

 
IMG_0554.jpg
2 godafoss detour Aldeyarfoss.jpg
IMG_10073.jpg

IJsland februari 2019 (volzet)

Fotoreis langs het zuiden van IJsland en het schiereiland Snaefellsnes. Grote watervallen, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand,  zwarte of besneeuwde stranden en de bekende Kirkjufell berg zijn maar een paar van onze fotospots! Verder brengen we onder leiding van een lokale gids een privébezoek aan de ijsgrotten. Een ideale kennismaking met IJsland! Al gaan we zeker ook een aantal minder bekende spots aandoen. En in februari is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht.

 

 

IJsland november 2018 (volzet)

Fotoreis langs het zuiden van IJsland. Grote watervallen, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand,  zwarte stranden en kokende modderpoelen zijn maar een paar van onze fotospots! Verder brengen we onder leiding van een lokale gids een privébezoek aan de ijsgrotten. Een ideale kennismaking met IJsland! Al gaan we zeker ook een aantal minder bekende spots aandoen. En in november is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht.

Faroër augustus 2018 (volzet)

Fotoreis naar de Faroër, een eiland gelegen boven Schotland en naast IJsland. Dit eiland kenmerkt zich door prachtige fjorden, ontzettend hoge kliffen, oude huizen en kerkjes en tal van watervallen. Omwille van het beperkte toerisme lijkt het ons ideaal nu naar de Faroër te gaan. We opteren om in de zomer te gaan, zodat we eventueel te voet ook een aantal mooie uitzichtpunten kunnen bereiken.

Wil je graag een mail ontvangen wanneer er een nieuwe reis online komt. Dan kan je hier je e-mailadres achterlaten!