Overzicht workshops

 

 
IMG_5926-copy.jpg

Lofoten februari 2018 (volzet)

Fotoreis naar de Lofoten, in het noorden van Noorwegen! In februari kunnen we nog flink wat sneeuw en ijs verwachten, wat in combinatie met de Noorse fjorden al gauw zorgt voor spectaculaire landschappen. We maken deze reis ook rond nieuwe maan, zodat als er noorderlicht is, we dit ook goed kunnen zien!

IMG_1783-copy.jpg

IJsland augustus 2017 (volzet)

Fotoreis naar het binnenland van IJsland. Meer bepaald naar het Fjallabak natuurreservaat. Een prachtige plek om rond te wandelen, zelf nieuwe fotospots te ontdekken! Het landschap bestaat uit een aantal grote watervallen, verschillende spectaculaire vergezichten, hier en daar een vulkaan en wat geothermische activiteit. Met onze jeep zullen we door dit prachtige gebied reizen. Een ideale reis als je van avontuur houdt.

2 godafoss detour Aldeyarfoss.jpg

IJsland oktober 2017 (volzet)

Fotoreis langs de ringweg van IJsland, alsook langs het Snaefellsnes schiereiland. De grootste waterval van Europa, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand, een typisch IJslands kerkje en kokende modderpoelen zijn maar een paar van onze fotospots! Verder gaan we zelf ook eens baden in een geothermale lagoon. Een ideale kennismaking met IJsland! En in oktober is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht!