Overzicht workshops

 

 

Wil je graag een mail ontvangen wanneer er een nieuwe reis online komt. Dan kan je hier je e-mailadres achterlaten!

IMG_5299-en-IMG_5300-merge-copy.jpg
the quiraingDSC_5928 kopie.jpg
IMG_4425.jpg
IMG_0554.jpg

Senja september 2019 (volzet)

Na onze reizen naar de Lofoten is het tijd om een andere regio in Noord-Noorwegen te bezoeken. Deze reis is gericht op het fotograferen van de herfst in dit prachtige gebied, maar hopelijk krijgen we ook het noorderlicht te zien. Naast een aantal gemakkelijk bereikbare spots gaan we ook een aantal wandelingen maken die week (als het weer het toelaat). Kortom, de reis is qua fotospots vergelijkbaar met de Lofoten reizen, alleen zullen we minder toeristen/fotografen tegenkomen.

 

Schotland augustus 2019 (volzet)

Onze eerste Schotlandreis. Eind augustus zullen we een stuk van dit mooie land gaan fotograferen. Namelijk het eiland Skye en de gebieden er rond… We bezoeken de mooiste en bekendste spots en deze reis is daarom ideaal voor een eerste kennismaking met dit prachtige land. We gaan uiteraard ook een aantal meer unieke of minder gefotografeerde spots bezoeken.

Dolomieten juni 2019 (volzet)

Deze reis is gericht op de berguitzichten van de Dolomieten, en is ideaal voor een eerste kennismaking met dit prachtig gebied. We gaan ons bezig houden met het fotograferen van de mooiste bergtoppen, zowel overdag als 's nachts, daarom zullen we deze reis maken bij nieuwe maan (omdat je dan de melkweg goed kunt zien). We hebben de periode juni-juli ook niet toevallig gekozen, meer info daarover krijg je bij inschrijving ;-)...

 

 IJsland februari 2019 (volzet)

Fotoreis langs het zuiden van IJsland en het schiereiland Snaefellsnes. Grote watervallen, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand,  zwarte of besneeuwde stranden en de bekende Kirkjufell berg zijn maar een paar van onze fotospots! Verder brengen we onder leiding van een lokale gids een privébezoek aan de ijsgrotten. Een ideale kennismaking met IJsland! Al gaan we zeker ook een aantal minder bekende spots aandoen. En in februari is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht.