Overzicht workshops

 

 
2 godafoss detour Aldeyarfoss.jpg
IMG_10073.jpg

IJsland november 2018 (volzet)

Fotoreis langs het zuiden van IJsland. Grote watervallen, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand,  zwarte stranden en kokende modderpoelen zijn maar een paar van onze fotospots! Verder brengen we onder leiding van een lokale gids een privébezoek aan de ijsgrotten. Een ideale kennismaking met IJsland! Al gaan we zeker ook een aantal minder bekende spots aandoen. En in november is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht.

Faroër augustus 2018 (volzet)

Fotoreis naar de Faroër, een eiland gelegen boven Schotland en naast IJsland. Dit eiland kenmerkt zich door prachtige fjorden, ontzettend hoge kliffen, oude huizen en kerkjes en tal van watervallen. Omwille van het beperkte toerisme lijkt het ons ideaal nu naar de Faroër te gaan. We opteren om in de zomer te gaan, zodat we eventueel te voet ook een aantal mooie uitzichtpunten kunnen bereiken.

IMG_5926-copy.jpg

Lofoten februari 2018 (volzet)

Fotoreis naar de Lofoten, in het noorden van Noorwegen! In februari kunnen we nog flink wat sneeuw en ijs verwachten, wat in combinatie met de Noorse fjorden al gauw zorgt voor spectaculaire landschappen. We maken deze reis ook rond nieuwe maan, zodat als er noorderlicht is, we dit ook goed kunnen zien!