Overzicht workshops

 

 
IMG_10073.jpg

Faroër augustus 2018 (volzet)

Fotoreis naar de Faroër, een eiland gelegen boven Schotland en naast IJsland. Dit eiland kenmerkt zich door prachtige fjorden, ontzettend hoge kliffen, oude huizen en kerkjes en tal van watervallen. Omwille van het beperkte toerisme lijkt het ons ideaal nu naar de Faroër te gaan. We opteren om in de zomer te gaan, zodat we eventueel te voet ook een aantal mooie uitzichtpunten kunnen bereiken.

IMG_5926-copy.jpg

Lofoten februari 2018 (volzet)

Fotoreis naar de Lofoten, in het noorden van Noorwegen! In februari kunnen we nog flink wat sneeuw en ijs verwachten, wat in combinatie met de Noorse fjorden al gauw zorgt voor spectaculaire landschappen. We maken deze reis ook rond nieuwe maan, zodat als er noorderlicht is, we dit ook goed kunnen zien!

2 godafoss detour Aldeyarfoss.jpg

IJsland oktober 2017 (volzet)

Fotoreis langs de ringweg van IJsland, alsook langs het Snaefellsnes schiereiland. De grootste waterval van Europa, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand, een typisch IJslands kerkje en kokende modderpoelen zijn maar een paar van onze fotospots! Verder gaan we zelf ook eens baden in een geothermale lagoon. Een ideale kennismaking met IJsland! En in oktober is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht!