Overzicht workshops

 

 

Wil je graag een mail ontvangen wanneer er een nieuwe reis online komt. Dan kan je hier je e-mailadres achterlaten!

IMG_4425.jpg
IMG_0554.jpg
2 godafoss detour Aldeyarfoss.jpg

Dolomieten juni 2019 (volzet)

Deze reis is gericht op de berguitzichten van de Dolomieten, en is ideaal voor een eerste kennismaking met dit prachtig gebied. We gaan ons bezig houden met het fotograferen van de mooiste bergtoppen, zowel overdag als 's nachts, daarom zullen we deze reis maken bij nieuwe maan (omdat je dan de melkweg goed kunt zien). We hebben de periode juni-juli ook niet toevallig gekozen, meer info daarover krijg je bij inschrijving ;-)...

 

 

IJsland februari 2019 (volzet)

Fotoreis langs het zuiden van IJsland en het schiereiland Snaefellsnes. Grote watervallen, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand,  zwarte of besneeuwde stranden en de bekende Kirkjufell berg zijn maar een paar van onze fotospots! Verder brengen we onder leiding van een lokale gids een privébezoek aan de ijsgrotten. Een ideale kennismaking met IJsland! Al gaan we zeker ook een aantal minder bekende spots aandoen. En in februari is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht.

.

IJsland november 2018 (volzet)

Fotoreis langs het zuiden van IJsland. Grote watervallen, een ijsmeer met bijhorend ijsstrand,  zwarte stranden en kokende modderpoelen zijn maar een paar van onze fotospots! Verder brengen we onder leiding van een lokale gids een privébezoek aan de ijsgrotten. Een ideale kennismaking met IJsland! Al gaan we zeker ook een aantal minder bekende spots aandoen. En in november is er natuurlijk altijd kans op het noorderlicht.